Pinsemenigheten

BETANIA

Larvik

Sammen vil vi gjøre Jesus Kristus kjent og trodd, elsket og etterfulgt!

 

STARTSIDEN

KONTAKT

Om oss

Historien

Misjon 

Møteopptak

 

 

Kjære dere som følger menighetens facebookside - andre brev den 25032020
Vi er nå i vår andre helg uten møter på Betania. Det er utfordrende for oss som kristne som er så avhengig av fellesskapet med andre troende. Men vi er nødt til å følge myndighetenes råd. Så langt er det bestemt at vi ikke har møter kommende uke, og over neste helg. Så vil det vise seg hva som skjer fremover, men frykten er at også påsken blir møtefri, og noe videre fremover.
Som menighet er vi dypt takknemlig over at mange villige er med og gir fast til menigheten hver måned. Faktum er jo at de faste kostnadene løper uansett koronakrise eller ikke. TAKK SKAL DERE HA!
Nå må vi gjennomleve krisen, og det fører med seg nærmest folketomme gater og butikker. Men vi skal over på den andre siden, både bokstavlig og symbolsk! Og vi må se frem til at menighetens virksomhet kommer i gang igjen om ikke for lang tid, om Herren drøyer med sitt komme.
I denne tiden er det viktig at vi holder oss nær til Herren og stoler på at Han har løsningen! Troen på Jesus Kristus har alltid holdt troens folk oppe, slik også nå. Esaias 41,10 kan være en god hjelp i disse dagene (misjonær Petra Sveum lærte meg en gang hvordan dette verset også kan leses, tar det med i parentes):
Frykt ikke (på mandag), for jeg er med deg (på tirsdag),
vær ikke redd (på onsdag), for jeg er din Gud (på torsdag)!
Jeg gjør deg sterk (på fredag) og hjelper deg (på lørdag)
og holder deg oppe med min rettferds høyre hånd (på søndag)!

 

Og i Salme 91, som det tidligere er oppfordret til å lese, er det mye som er til hjelp og nytte i dagene som vi er inne i. La oss stå sammen i denne tiden gjennom telefonsamtaler, SMS, epostmeldinger og facebookoppdateringer. Menigheten overlever alltid fordi det er GUDS menighet. Og da gjør vi som nordlendingene sier når det er ruskevær: Vi står han av! Og det gjør vi i troen på Jesus Kristus også kan stille denne stormen.
Jeg avslutter med en gammel velsignelse:
HERREN VÆRE FORAN DEG, for å vise deg vei!
HERREN VÆRE VED SIDEN AV DEG, for å lukke deg inn i sine armer og beskytte deg!
HERREN VÆRE BAK DEG, for å bevare deg for menneskers ondskap!
HERREN VÆRE UNDER DEG, for å fange deg opp når du faller og redde deg ut av snarene!
HERREN VÆRE I DEG, for å trøste når du har det vondt!
HERREN VÆRE OVER DEG, for å velsigne deg!
AMEN!
Kjær hilsen fra
Gunnar Harkestad

 

Copyright ® 2010 Pinsemenigheten Betania, Larvik