Pinsemenigheten

BETANIA

Larvik

Sammen vil vi gjøre Jesus Kristus kjent og trodd, elsket og etterfulgt!

 

STARTSIDEN

KONTAKT

Om oss

Historien

Misjon 

Møteopptak

 

 

UKRAINA

 

INFO 2022

Helgen 30. April - 1. mai var det innsamling for Ukraina, og vi fikk fylt en stor trailer. På grunn av krigen i Øst-Ukraina, har man andre måter for å få hjelp inn til de som trenger dette.

Som alltid, var Halvard Hasseløy med på møtet lørdag og søndag.

 

 INFO 2021

På grunn av pandemien, ble det ingen innsamling i 2021..

 

 

INFO 2020

 

På grunn av pandemien, ble det ingen innsamling i 2020.

 

 

 

INFO 2019

 

Open Heart har sitt sete i Drammen, og drives av Halvor Hasseløy. Det er en humanitær stiftelse som drives på et kristent grunnlag. En halv million mennesker får årlig hjelp gjennom arbeidet.

Den årlige innsamling til arbeidet var i første uke i mai.

 

INFO 2018

Mangler informasjon.

 

 

 

 

 

INFO 2017

 

Open Heart er en humanitær stiftelse som drives på et kristent grunnlag. Frivillige gaver fra enkeltpersoner og fra næringslivet gjør det mulig å opprett-holde en stor aktivitet. En halv million mennesker får årlig hjelp gjennom arbeidet.

Den årlige innsamling til arbeidet var i første uke i mai.

 

INFO 2016

Menighetens årlige Ukraina aksjon ble gjennomført som tidligere år. Vi merker en svak nedgang i respons på sekker og penger, men allikevel har vi klart å sende litt over en trailer med klær til Ukraina. Samarbeidet med Stiftelsen Open Heart v/ Halvard Hasseløy fungerer utmerket.  Aksjonen har også fått hjelp av Skalleberg ungdomsforening v / Egil Johansen. De samler inn samme helg i Tjølling. Aksjonsleder var Morten Lindhjem.

 

INFO 2015

SOS Ukraina er navnet på innsamlings-aksjoner først i mai hvert år. Open Heart eier 3 semitrailere som hver måned kjører trailerne med fulle lass med nødhjelp til Ukraina. Dette er samlet inn på innsamlinger i byer og bygder over hele Norge, blant annet i Larvik (bildet). Situasjonen for fattige barn og familier i Ukraina er fortsatt alarmerende! Nøden og problemene står i kø i Ukraina! Full krise politisk går mest utover fattige familier og barn. Hjelpen trengs NÅ!!!

 

 

INFO 2014

Fra Open Hearts web-side: Open Heart er en humanitær stiftelse som drives på et kristent grunnlag.  Frivillige gaver fra enekelt-personer og fra næringslivet gjør det mulig for oss å opprettholde en stor aktivitet. 600.000 mennesker fikk hjelp gjennom vårt arbeid forrige år.  
Stiftelsen har et styre med 5 kvalifiserte medlemmer.

 

INFO 2013

Open Heart har enda et aktivt år bak seg for mennesker i nød. Arbeidet vokser sammen med behovene og stadig nye mennesker får hjelp gjennom arbeidet. Hver måned har tre trailere med nødhjelp fra Norge ankommet Ukraina også dette året.


Betania hadde en storaksjon i mai, og det ble samlet inn litt over en stor semi trailer med klær. Nytt av året var en ekstra innsamling på høsten. Dette gav ca 1/2 semitrailer med klær.

 

 

INFO 2012:

Rapport fra Øst (Open heart) skriver: Open Heart har enda et aktivt år bak seg for mennesker i nød. Arbeidet vokser sammen med behovene og stadig nye mennesker får hjelp gjennom vårt arbeid.

Hver måned har tre trailere med nødhjelp fra Norge ankommet Ukraina også dette året. Juleaksjonen kommer som et stort lys midt i årets mørkeste, kaldeste og mest håpløse årstid i Ukraina. Derfor er ditt bidrag livsviktig.

I tillegg til fattigdom nød og sult er vinteren en stor trussel for Ukrainas fattigste. Det er mørkt og kaldt når vinteren rammer med temperaturer ned i 35 C, noe som ikke er uvanlig om vinteren her nede. Alt blir verre når kulda setter inn. Når frostrøyken likevel står ut av munnene deres, og det ikke finnes verken gass, strøm eller ved i huset, fordi ingen har penger til å betale for det, er nøden ubeskrivelig.

Betania hadde en stor aksjon i mai først i mai, og store trailere ble fylte med klær, og det ble samlet inn ca kr 101.289.

 

INFO 2011:

Hvert år, sist i april - først i mai, er det innsamling i Larvik for Ukraina. I tillegg til omtrent to fulle trailere med klær, ble det samlet inn kr 109.872. Sammen med midler fra mange pinsemenigheter, arbeider Open Heart v/ Halvard Hasseløy med følgende prosjekter:

  Matstasjoner der ca 3500 fattige barn spiser hver dag

  Eget barnehjem for 150 barn fra 0-6 år som var i ferd med å gå under.

  Egen skole for vanskeligstilte barn fra 6-10 år

  Egne senter for misbrukte gatebarn i Kiev og på Krim.

  Egne suppebusser for gatebarn i Kiev.

  Massedistribusjon av klær og mat til fattige barn og familier, barnehjem, hjem for handikappede barn osv. 650.000 mennesker fikk hjelp i 2010.

  3 egne trailere kjører hver måned fra Norge til Ukraina.

   

Copyright ® 2010 Pinsemenigheten Betania, Larvik